Logo foodfirst

Hoe navigeer ik door de website?


In onze videohandleiding gaan we uitgebreid in op de veelzijdigheid van het platform. Hoe je het makkelijkst tussen alle informatie en recepten navigeert wordt stap voor stap uitgelegd. Alle stappen staan hieronder ook nogmaals uitgelegd. 

Bovenin de website staan tabbladen. Via deze tabs kom je bij verschillende onderwerpen uit. Recepten vind je bij 'recepten'. Kook- en baklessen vind je onder 'workshops'. En verdiepende informatie van onze specialisten over voeding en gezondheid, bewegen en slaap vind je bij 'artikelen'. Benieuwd wie wij zijn? Kijk bij 'ons team'. Het spreekt allemaal best wel voor zich nietwaar?

 

Jouw profiel vind je in de rechterbovenhoek door te klikken op je naam en vervolgens op 'mijn profiel'. Daar vind je een overzicht van je gegevens, berichten, het door jou afgesloten membership en de daarbij behorende facturen. Hier kun je ook jouw profiel wijzigen.

 

Jouw boodschappenlijstje en jouw favorieten vind je helemaal bovenin de pagina bij het hartje en het document-icoon.

 

Jouw weekmenu kun je vinden op de homepagina. Er verschijnt elke dag een nieuw menu voor je. Ook kun je zien welke recepten er nog meer voor je op het menu staan door te klikken op ‘deze week’ of ‘volgende week’.

 

Scrollen door artikelen of video’s doe je door te klikken op de pijltjes aan de linker- en rechterkant van de pagina. Je kunt een categorie openen door te klikken op de titel. Je krijgt dan een overzicht van alle artikelen die binnen de categorie vallen.

 

Terug naar de homepagina? Klik op het huisje.

 

 


Laden...
x