Logo foodfirst

Hoe maak ik een boodschappenlijstje?


Je boodschappenlijstje maak je in drie makkelijke stappen:

 

Stap 1: bedenk voor hoeveel personen je boodschappen gaat doen. Onze recepten zijn standaard voor twee personen. Meer of minder eters? Met het pijltje (rechtsboven bij de receptinformatie) kun je dit veranderen.  Alle ingrediënten in het recept worden nu aangepast aan het aantal personen.

 

Stap 2: voeg het recept toe aan je boodschappenlijstje. Dat doe je met de knop ‘Zet op boodschappenlijst’ in het recept. Je krijgt nu een pop-up te zien met alle ingrediënten. Vink uit wat je niet hoeft te kopen en klik dan op ‘Voeg toe’. Nu heb je de ingrediënten van één recept aan je boodschappenbriefje toegevoegd.

 

Stap 3: voor hoeveel recepten/dagen ga je boodschappen doen? Je kunt meerdere recepten in je boodschappenlijstje zetten. Herhaal stap 1 en 2. Klaar? Je volledige boodschappenlijst (met alle ingrediënten én de recepten) is gereed. Je vindt het boodschappenmandje boven de menubalk naast je naam.

 

Tip: Briefje klaar, maar wil je toch een recept niet maken? Je kunt het gehele recept (en alle bijbehorende ingrediënten) met één druk op de knop in de prullenbak gooien.

 

 


Laden...
x