Logo foodfirst

Hoe zet ik mijn membership stop?


Een gratis membership via de Albert Heijn bonuskaart stopt automatisch na een jaar. Daar hoef je niets voor te doen. Een betaald membership kun je stopzetten na afloop van de eerste vaste abonnementsperiode en daarna iedere maand.

 

Dit doe je als volgt: klik na het inloggen rechtsboven op de homepage op jouw naam en selecteer ‘Mijn profiel’. In het tabblad ‘Mijn membership’ zie je achter de status van je huidige membership de optie ‘Stoppen’ staan. Klik daarop om je membership te beëindigen.

 

Je membership loopt door tot het einde van de laatst betaalde periode. De automatische incasso wordt dan eveneens stopgezet. Wanneer een betaling in behandeling is, kun je je membership niet beëindigen. De knop ‘Stoppen’ is dan grijs en in je profiel staat ‘Betaling in behandeling’. Zodra de betaling is voldaan, meestal na een aantal dagen, kun je alsnog je membership stopzetten. 

 

Let op: je dient jouw membership tenminste één dag voor de einddatum van je huidige membership te beëindigen. Deze datum vind je terug op jouw profielpagina. Houd er rekening mee dat dit niet dezelfde datum is als de betalingsdatum. Er zit enkele dagen verschil tussen de startdatum van je nieuwe membership en de afschrijving via automatische incasso door jouw bank.


Laden...
x