Logo foodfirst

Hoe kan ik mijn membership beëindigen?


Wat jammer dat je jouw membership bij ons wilt beëindigen! Je kunt je membership op elk gewenst moment stopzetten. Dit doe je als volgt: klik in de rechterbovenhoek op jouw naam en klik vervolgens op ‘Mijn profiel’. Achter de status van je huidige membership staat de optie ‘stoppen’. Klik daar op om je membership te beëindigen. Je membership loopt door tot het eind van de laatst betaalde periode en zal dan stoppen. De automatische incasso wordt eveneens stopgezet. 

 

Als er een betaling in behandeling is, is het niet mogelijk om je membership te beëindigen. De knop "stoppen" is dan grijs en in je profiel staat "Betaling in behandeling". Als de betaling eenmaal is voldaan (dat duurt meestal een aantal dagen), kun je alsnog je membership stoppen. 

 

Let op: Je dient jouw membership tenminste één dag voor de einddatum van je huidige membership te beeindigen. Deze datum vind je terug op jouw profielpagina. Houd er rekening mee dat dit niet dezelfde datum is als de betalingsdatum. Er zit een paar dagen verschil tussen de startdatum van je nieuwe membership en de afschrijving via automatische incasso door jouw bank.


Laden...
x