Logo foodfirst

Hoe navigeer ik door de website?


Voor iedereen ziet de homepage van FoodFirst er net iets anders uit. Dat komt omdat deze dagelijks wordt aangepast aan de hand van jouw profiel.

 

Start hier de virtuele rondleiding.


Bovenaan de pagina zetten we elke dag en elke week een aantal actuele of relevante leefstijlartikelen in de spotlight. Direct daaronder vind je een overzicht van jouw ‘FoodFirst Network’: hier klik je makkelijk door naar jouw profiel, jouw boodschappenlijst, jouw bewaarde favorieten, jouw weekmenu en de handleiding van het platform. Scrol je verder naar beneden dan zie je in een oogopslag de recepten van die dag – ontbijt, lunch en diner – uit jouw weekmenu. Ook zie je een overzicht van recent toegevoegde artikelen die passen bij jouw profiel.

 

Wie zelf wil zoeken in alle beschikbare informatie, kan gebruik maken van de menubalk bovenaan de homepage. Via deze tabs kom je op de verschillende onderdelen van de website terecht.

 

Op de receptenpagina kun je zoeken in alle recepten van FoodFirst. Je kunt je zoekresultaten eenvoudig filteren om precies te vinden waar je zin in hebt. Op de pagina leefstijl vind je alle artikelen die we samen met onze experts – wetenschappers, voedingsdeskundigen en diëtisten – hebben samengesteld. We besteden aandacht aan alle onderdelen van je leefstijl: voeding, bewegen, ontspanning en slaap. Zoek op trefwoord of selecteer een categorie of themapagina om meer te leren over een bepaald onderwerp. De informatie op FoodFirst is altijd gemaakt in samenwerking met wetenschappers en experts. Op de expertpagina kun je zien met wie we allemaal samenwerken.

 

Op de academy-pagina kun je je aanmelden voor onze e-coachingprogramma’s. Daarnaast kun je de uitgebreide kook- en bakworkshops van Meesterchef en Meesterpatissier Rudolph van Veen volgen. En om het makkelijk te maken hebben we een aantal artikelen voor je geclusterd, zodat je ze eenvoudig als een korte cursus kunt doorlopen.

 

Rechts bovenin op de homepage vind je een aantal handige snelkoppelingen. Zo kun je de vega-knop aanzetten of ook hier direct doorklikken naar je weekmenu, favorieten en boodschappenlijstje.

 

Jouw profiel vind je in de rechterbovenhoek, door te klikken op je naam en vervolgens op 'mijn profiel'. Daar vind je een overzicht van je membershipstatus, je persoonlijke gegevens, je facturen en je gekozen profiel of content voorkeur. Hier kun je ook eenvoudig jouw profiel, je e-mailadres of wachtwoord wijzigen.

 

Scrollen door artikelen of video’s doe je door te klikken op de pijltjes aan de linker- en rechterkant van een pagina. Je kunt een categorie openen door te klikken op de titel. Je krijgt dan een overzicht van alle artikelen die binnen de categorie vallen.

Terug naar de homepagina? Klik op het huisje of het logo links bovenin.


Laden...
x