Logo foodfirst

Welke profielen zijn er?


Op FoodFirst Network kun je kiezen uit de verschillende profielen:

Lekker eten en voelen
Dit is het basisprofiel voor iedereen die lekker wil eten en zich lekkerder wil voelen. Als je gezonder gaat leven, voel je je beter. Ook verhoog je je weerstand en heb je minder kans om ziek te worden.


Is er iets in je gezondheid waar we rekening mee kunnen houden of heb je specifieke doelen? Kijk dan verder.


Afvallen
Wil je graag wat kilo’s kwijtraken? Dan is dit jouw profiel. We helpen je om blijvend een gezonder gewicht te bereiken, terwijl je zo lekker mogelijk blijft eten.


Allergie
Heb je een allergie? We geven je recepten van gerechten die je veilig kunt eten en houden rekening met de volgende allergieën: koemelk, gluten, tomaat – paprika – wortel – peper (rauw), steen- en pitvruchten, pinda, noten, sesamzaad, soja, selderij, ei, schaaldieren en koriander.

Diabetes
Het je diabetes type 2 of type 1, al dan niet gecombineerd met een hoge bloeddruk? Dan is dit jouw profiel. Als je goed eet, beweegt, slaapt en ontspant, zul je minder last hebben van je diabetes. We helpen je hierbij. De recepten zijn opgesteld volgens de nieuwste inzichten op het gebied van voeding bij diabetes: veel groente, voldoende vetten en een kleine portie koolhydraten.

Hoge bloeddruk
Heb je alleen een hoge bloeddruk en wil je daarnaast lekker eten en je nog lekkerder voelen? Dan is dit het profiel voor jou. We helpen je om beter in je vel te zitten en om je bloeddruk te verlagen en zo medicijngebruik te voorkomen, verminderen of stoppen.


Laden...
x