Logo foodfirst

Over ons

FoodFirst Network wordt gemaakt door het team dat aan de wieg stond van 24Kitchen. We geloven in de helende kracht van voeding, beweging, ontspanning en slaap. En weten hoe je dat volhoudt. Onze honderden recepten zijn puur, vers en onbewerkt. Geen pakjes, geen zakjes, en, heel belangrijk, geen reclame. FoodFirst Network is uit principe vrij van advertenties en commercials. Artsen, diëtisten, koks en andere leefstijlexperts bepalen het menu. Zij weten wat je ermee wint als je goed voor jezelf zorgt. 

Samen met onze adviesraad van artsen en voedingskundigen hebben we ons voedingsbeleid gemaakt, uitgaande van de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. We zetten ons niet af tegen andere autoriteiten. We staan voor onze uitgangspunten, maar realiseren ons dat wetenschappers het onderling vaak niet met elkaar eens zijn. Wat vandaag ‘waar’ is, kan morgen in twijfel worden getrokken en overmorgen van tafel worden geveegd. Voedingswetenschap is nooit af en constant in beweging. 

Ook voor sport, bewegen en yoga werken we samen met de beste experts binnen hun vakgebied, net als voor slaap, ontspanning en gedragsverandering. FoodFirst Network produceert en publiceert (video)artikelen en betracht daarbij de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We realiseren ons dat tijden veranderen en constateren een grote behoefte in de samenleving aan betrouwbare informatie over gezonde leefstijl. Waarbij voeding, beweging, slaap en ontspanning vanuit een medische achtergrond worden geduid. FoodFirst Network geeft antwoord op vragen over deze onderwerpen. We doen dit vanuit maximale transparantie en betrouwbaarheid.

Laden...
x